Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Επιβεβαιώθηκε το Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake (trailer)

Από το 2018 και μετά, η σειρά του Metal Gear Solid είναι μια σκιά του εαυτού της. Η Konami επιχειρεί να το αλλάξει αυτό, αφού ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του PlayStation Showcase το Metal Gear Solid 3: Snake Eater Remake. Η νέα σειρά είναι ονομασμένη “Metal Gear Solid Delta: Snake Eater”. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5 και στις υπόλοιπες σύγχρονες πλατφόρμες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Konami ανακοίνωσε και την κυκλοφορία μιας κλασσικής συλλογής που θα περιλαμβάνει τα τρία πρώτα Metal Gear Solid, η οποία θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι του 2023.




Το Metal Gear Solid 3: Snake Eater πρωτοκυκλοφόρησε σε PlayStation 2 το μακρινό 2004. Είναι prequel της σειράς και λαμβάνει χώρα στο 1960. Ο παίκτης χειρίζεται τον Naked Snake, (το Big Boss δηλαδή) σε μια αποστολή στην Σοβιετική Ρωσία.

Απολαύστε το trailer:













 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Εξαιρετικά νέα. Η εταιρία που ανέλαβε το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater είναι τεράστια διότι ο αρχικός τίτλος είναι ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους των espiogane [ειδικότερη κατηγορία (υποκατηγορία) των stealth games] games για εμένα το καλύτερο espiogane game, από όσα έχω παίξει φυσικά).
      Τεράστιες προσδοκίες και απαιτήσεις.
      Πολύ δύσκολο έργο.
      Μακάρι να τα καταφέρει.
      Θα δούμε όταν με το καλό κυκλοφορήσει...

*