Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Gameplay trailer για το Immortals of Aveum

Στο PlayStation Showcase προβλήθηκε ένα gameplay trailer για το Immortals of Aveum. Το fantasy first-person magic shooter των Electronic Arts και η Ascendant Studios θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, EA App).

Εκτός από τη Standard, θα έχετε την επιλογή να αγοράσετε τη Deluxe Edition, που περιλαμβάνει επιπλέον, χρήσιμα αντικείμενα.




Στο Immortals of Aveum ο πρωταγωνιστής ενώνει τις δυνάμεις του με μια σειρά επίλεκτων μαχητών, που έχουν αποστολή να σώσουν τον κόσμο από το χείλος της αβύσσου. Με λεγεώνες στρατιωτών και στις δύο πλευρές του Everwar, πρέπει να αποκαλύψει τα μυστήρια του ταραγμένου παρελθόντος του Aveum, αν θέλει να έχει ελπίδα να σώσει το μέλλον του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*