Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Μέσα στη χρονιά κυκλοφορεί το The Talos Principle 2 (trailer)

Από την Croteam, καταφθάνει επιτέλους το The Talos Principle 2. Το πρώτο παιχνίδι ήταν ένα εξαιρετικό, ευρηματικό και πανέμορφο παιχνίδι puzzle πρώτου προσώπου που κυκλοφόρησε το 2015 και τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως μέσα στη χρονιά θα διατεθεί το sequel.

Όπως φαίνεται και στο trailer, η ανθρωπότητα έχει εκλείψει προ πολλού και πλέον, ανθρωπόμορφα ρομπότ υιοθετούν τις συνήθειές μας και κατοικούν στον (πρώην) πλανήτη μας. Τα μυστηριώδη και μεγαλειώδη κτίσματα κρύβουν τεράστια μυστικά και γρίφους, που οι παίκτες θα κληθούν να λύσουν. Πλέον, περιλαμβάνονται και δύο νέοι μηχανισμοί: μεταφορά νου και διαχείριση βαρύτητας.




Η φιλοσοφική προσέγγιση που υπήρχε στο πρώτο παιχνίδι θα υπάρχει κι εδώ, με ερωτήματα για την ύπαρξη, τον κόσμο, την πίστη και την λογική να αποτελούν μόλις λίγα από τα θέματα. Μάλιστα, αφήνεται να εννοηθεί πως οι επιλογές του παίκτη θα κρίνουν το τέλος που θα δει.

Χωρίς να έχει δοθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, το The Talos Principle 2 θα κυκλοφορήσει εντός του 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*