Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Στις 4 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το Synapse (trailer)

To virtual reality action shooter Synapse θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουλίου για το PlayStation VR2, όπως ανακοίνωσε η nDreams.

Στο Synapse, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο μιας άριστα εκπαιδευμένης πρακτόρισας (Jennifer Hale) που θα πρέπει να διεισδύσει στο μυαλό του Colonel Peter Conrad (David Hayter) για να αποσπάσει πολύτιμες πληροφορίες, οι οποίες θα τη βοηθήσουν να αποτρέψει τα πλάνα του να σπείρει μαζική καταστροφή. Το παιχνίδι εκμεταλλεύεται πλήρως τα χαρακτηριστικά του PlayStation VR2, με βελτιωμένο eye-tracking, τηλεκίνηση μέσω motion-controls και πιστολίδι που κάνει την αδρεναλίνη να ξεχειλίζει, τη στιγμή που οι παίκτες αισθάνονται τα πάντα χάρη στο haptic feedback και τα adaptive triggers των Sense controllers.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*