Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Το Concord είναι το νέο FPS της Sony (trailer)

H Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε το Concord, ένα νέο PvP multiplayer με προοπτική πρώτου προσώπου. To συγκεκριμένο παιχνίδι αναπτύσσεται από την Firewalk Studios, με έδρα την Washington, η οποία εξαγοράστηκε πρόσφατα από τη Sony. O εν λόγω τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για PlayStation 5 και PC.

O παραγωγός του παιχνιδιού, Ryan Ellis, μέσω του PlayStation Blog, δήλωσε πως “το Concord σκοπεύει να ενώσει το κοινό και να δημιουργήσει διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των παικτών του. Η ομάδα της Firewalk θέλει να δημιουργήσει παιχνίδια που θα παρέχουν εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές για όλους τους παίκτες. Τα παραπάνω ιδανικά αποτελούν τη φιλοσοφία του Concord, μέσω ενός “ζωντανού” σύμπαντος με υπέροχους χαρακτήρες.




Τον περασμένο μήνα, η Firewalk ανακοινώθηκε ως το 20ο μέλος των PlayStation Studios και ως εκ τούτου, ο CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan,δήλωσε πως “η Firewalk Studios διοικείται από μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης με μεγάλη εμπειρία και μεγάλο πάθος για τη δημιουργία παιχνιδιών και έχουν ταλέντο στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*