Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει το CROSSFIRE: Sierra Squad (trailer)

Το arcade shooter CROSSFIRE: Sierra Squad θα κυκλοφορήσει για PlayStation VR2 το προσεχές καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε η Smilegate.

Όταν φορέσετε PlayStation VR2 headset και ξεκινήσετε το παιχνίδι, θα μεταμορφωθείτε αμέσως στον αρχηγό μιας επίλεκτης ομάδας κρούσης που ανήκεις στην παραστρατιωτική οργάνωση Global Risk. Η ομάδα σας ονομάζεται Sierra Squad, μια εξαιρετικά εκπαιδευμένη, επίλεκτη δύναμη. Θα ξεκινήσετε από το Σκοπευτήριο για να εξοικειωθείτε με τα 39 διαφορετικά όπλα του παιχνιδιού και θα ανατινάξετε μερικά πράγματα ενώ είστε σε αυτό. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες κάθε πυροβόλου όπλου, από πιστόλια, τουφέκια, κυνηγετικά όπλα, sniper riffles έως RPGσ και πολλά άλλα, έτσι θα γνωρίζετε ενστικτωδώς πώς να τα χρησιμοποιείτε (και να τα ξαναγεμίζετε) στη φωτιά της μάχης.


Τα παραπάνω θα σας βοηθήσουν σημαντικά στο απαιτητικό campaign που αποτελείται από 13 αποστολές, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για co-op.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι στο σχετικό post του PlayStation Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*