Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Το Marvel's Spider-Man 2 δήλωσε την παρουσία του με 12 λεπτά gameplay (video)

Το PlayStation και η Insomniac αποκάλυψαν το πρώτο gameplay video του αναμενόμενου Marvel's Spider-Man 2.

Το video διαρκεί περισσότερο από 12 λεπτά και μας επαναφέρει στην Earth 1048 (το σύμπαν των δύο προηγούμενων τίτλων), αλλά σε μια σαφώς ομορφότερη και πιο λεπτομερή εκδοχή της. Όπως έχουν ήδη δηλώσει οι developers του sequel, το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 (και όχι και για PlayStation 4) τους επέτρεψε να εξαντλήσουν τις δυνατότητες του hardware και να δημιουργήσουν ένα πραγματικά επικό παιχνίδι.

Ένας από τους βασικούς κακούς του Spider-Man 2 είναι ο Kraven the Hunter που ετοιμάζεται για το Great Hunt, ενώ παράλληλα υπάρχει και ο κίνδυνος που προκαλούν τα Symbiotes, με επιβεβαιωμένη την παρουσία του Venom (από το πρώτο trailer του τίτλου). Οι δύο Spider-Men, Peter Parker και Miles Morales, θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τους πολίτες της Νέας Υόρκης.




Μια από τις ομάδες κακών που θα υπάρχουν στο Spider-Man 2 ονομάζεται Kraven’s Hunters και, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αποτελούν τσιράκια του Kraven the Hunter. Επιπλέον, μάθαμε και μια ολοκαίνουργια περιοχή: Το East River, στο Queens.

Οι παίκτες θα μπορούν να εναλλάσσουν τον χαρακτήρα που χειρίζονται, μεταξύ του Peter Parker και του Miles Morales. Το νέο Symbiote suit του Peter Parker φέρνει νέες παντοδύναμες ιδιότητες, αλλά και μια εμφανή αλλοίωση του χαρακτήρα του διάσημου Spider-Man, κάτι που θα μας απασχολήσει σίγουρα κατά τη διάρκεια της ιστορίας του τίτλου.

Δυστυχώς δεν ανακοινώθηκε το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το αναμενόμενο sequel. Είχαμε όμως μια ακόμα επιβεβαίωση πως εξακολουθεί να προορίζεται για το φθινόπωρο του 2023.

Αναμένουμε λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Insomniac Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*