Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: To Revenant Hill έρχεται από τους δημιουργούς του A Night in the Woods (trailer)

To Revenant Hill είναι ένας νέος indie τίτλος από την εταιρεία ανάπτυξης του A Night in the Woods που ανακοινώθηκε στο PlayStation Showcase της Sony.

Η πλοκή του τίτλου ακολουθεί την ιστορία μιας γάτας που ονομάζεται Twigs, η οποία προσπαθεί να επιβιώσει και να εγκατασταθεί σε μια νέα περιοχή, αλλά μια κουκουβάγια της χρεώνει ενοίκιο. Η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, The Glory Society, που αποτελείται από δύο άτομα, τον Scott Benson και την Bethany Hockenberry συνεργάστηκε με την Finji, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από άλλους αγαπημένους indie τίτλους, όπως τα Chicory: A Colorful Tale και Tunic. To Revenant Hill βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PlayStation 5 και PlayStation 4.




Στο trailer του παιχνιδιού θα δείτε την Twigs να διασχίζει διάφορες τοποθεσίες, μεταξύ των οποίων: δάση, νεκροταφεία και φάρμες και έχει την ίδια 2D τεχνοτροπία όπως το A Night in the Woods. Όσον αφορά το υπόβαθρο του παιχνιδιού, φαίνεται να είναι επηρεασμένο από τις κοινωνικοπολιτικές αντιλήψεις που επικρατούσαν στο A Night in the Woods.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*