Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Playtron, το νέο φιλόδοξο λειτουργικό μόνο για videogames! (videos)

*
H έξαρση των φορητών gaming PCs έφερε πολλά ακόμη σχέδια στο προσκήνιο και ένα από αυτά είναι το Playtron. Η ομώνυμη startup που βρίσκεται από πίσω ασχολείται με το λογισμικό και στοχεύει στο να φτιάξει ένα λειτουργικό που βασίζεται στο Linux και δεν είναι συνδεδεμένη άμεσα με κάποια πλατφόρμα ή ηλεκτρονικό κατάστημα.

H Playtron έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή της αρκετούς προγραμματιστές από open source projects όπως τα ChimeraOS και Heroic Games Launcher, χρηματοδότηση 10 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και τον πρώην CEO της Cyanogen.


Στόχος της είναι να φτιάξει και δικές της φορητές συσκευές για το 2025 και να «πιάσει» 1 δισεκατομμύριο casual gamers στις υπηρεσίες της. Το Playtron θα μπορεί να εγκαθίσταται σε οποιοδήποτε φορητό gaming PC, όπως τα Steam Deck, Lenovo Legion GO, ASUS ROG Ally και MSI Claw.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*