Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλήρη αποκαλυπτήρια για την τρίτη σεζόν του Battlefield 2042 (trailer)

Η DICE αποκάλυψε την τρίτη σεζόν του Battlefield 2042 και επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου 2022. Ο τίτλος της είναι Escalation και θα προσθέσει στο παιχνίδι έναν νέο χάρη, έναν νέο Specialist τον Rasheed Zain, καινούργαι όπλα, νέο tank και ανανεωμένο class-based system. Στο τέλος του άρθου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

Ο νέος χάρτης ονομάζεται Spearhead και τοποθετείται στη Σουηδία. Σε αυτόν υπάρχουν δύο ημιαυτόματες εγκαταστάσεις κατασκευής όπλων υψηλής τεχνολογίας. Ο γεννημένος στην Αίγυπτο Specialist, Rasheed Zain είναι εξοπλισμένος με το


Ο γεννημένος στην Αίγυπτο Ειδικός και ειδικός σε θέματα ασφάλειας Zain χειρίζεται το airburst rifle XM370A και μπορεί να αναπληρώνει την υγεία του αφότου εξοντώσει έναν εχθρό.

Τα μαχαίρια εντάσσονται πλέον στο οπλοστάσιο του Battlefield 2042 τρία νέα όπλα: το Rorsch Mk-4 railgun, double-barrelled semi-automatic smart shotgun NVK-S22 και το long barrelled NVK-P125 Bullpup pistol.

Το νέο EMKV90-TOR tank έχει δύο modes. To Mobility mode δίνει έμφαση στην ταχύτητα, ενώ το Siege mode επιβραδύνει το όχημα αλλά καταφέρνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά. Επιπλέον, είναι δυνατός ο εντοπισμός των εισερχόμενων πυρών, εντός συγκεκριμένου εύρους.

Στο Escalation θα υπάρχουν νέα Assignments. Η ολοκλήρωσή τους θα προσφέρει πρόσβαση σε Vault Weapons, τα οποία ήταν προηγουμένως διαθέσιμα μόνο στο Battlefield Portal. Σε αυτά θα περιλαμβάνονται το XM8 και το A-91.

Τέλος, στις 22 Νοεμβρίου το Battlefield 2042 θα γίνει διαθέσιμο δίχως επιπλέον χρέωση για τους συνδρομητές του EA Play και του Xbox Game Pass Ultimate.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*