Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες από τη Microsoft για τις συμφωνίες με Nintendo και Nvidia θέλει η FTC

*
H Federal Trade Commission (FTC) θέλει περισσότερες πληροφορίες για τις συμφωνίες που υπόγραψε πρόσφατα η Microsoft με τη Nintendo και την Nvidia, αλλά και το πλάνο της για αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Zenimax και Activision Blizzard.

"Παρά το ότι είναι ξεκάθαρο πως η σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτές τις συμφωνίες προς υπεράσπισή της, η Microsoft αρνήθηκε να παράσχει εσωτερικά της έγγραφα που σχετίζονται με αυτές τις συυμφωνίες ή επικοινωνίες που είχε με τρίτους, πέρα από τις Nvidia, Nintendo και Sony. Δεν θα πρέπει να επιτραπεί στη Microsoft να ενεργοποιήσει ή να βασιστεί σε αυτές τις συμφωνίες, δίχως να αποκαλύψει τα σχετικά έγγραφα", αναφέρει σχετικό έγγραφο της FTC.


H FTC θέλει επίσης όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με αποκλειστικό περιεχόμενο της Microsoft από της ZeniMax και το αποκλειστικό περιεχόμενο που προτείνεται να αποκτήσει από την Activision.

Ακόμα, η ρυθμιστική αρχή ζητάει και έγγραφα που σχετίζονται με το επόμενης γενιάς οικοσύστημα για gaming της Microsoft.

Το έγγραφο ζητά επίσης από την Activision να προσκομίσει στοιχεία που έλειπαν από την προηγούμενη φάση της διαδικασίας, όπως ευρήματα σχετικά με τη σημασία του cross-play για τους καταναλωτές, ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τις αποφάσεις αγοράς των πελατών και "έγγραφα που σχετίζονται με τον υποτιθέμενο κανιβαλισμό αγορασμένων παιχνιδιών ("buy-to-play") από συνδρομητικές υπηρεσίες και κατά πόσον η συμπεριφορά των καταναλωτών διαφέρει μεταξύ των χρηστών που αγοράζουν ένα παιχνίδι και των χρηστών συνδρομητικών υπηρεσιών".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*