Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για νέο Nintendo Direct εντός της εβδομάδας

*
Πληροφορίες θέλουν ένα ακόμα Nintendo Direct να πραγματοποιείται σύντομα και στο επίκεντρό του θα βρίσκονγται third-party games για το Nintendo Switch. Η πληροφορία προέρχεται από τον έμπειρο δημοσιογράφο Nacho Requena, συντάκτη του ισπανικού περιοδικού για video games, Manual, που μέσω streaming στο Twitch ενημέρωσε τους θεατές ότι θα πρέπει να αναμένουν ανακοινώσεις από μεγάλους εκδότες.

"Λογικά θα υπάρξει ένα νέο Nintendo Direct αυτή την Τρίτη. Αυτό θα επικεντρωθεί σε third party games, τουλάχιστον αυτό μου έχουν πει να περιμένω", είπε κατά τη διάρκεια του live stream ο Requena.


"Επίσης μου έχουν πει ότι θα υπάρξουν πληροφορίες για ένα παιχνίδι Persona, όμως δεν γνωρίζω για ποιο ακριβώς. Ακόμα, οι πληροφορίες μου αναφέρουν και για έναν ακόμα τίτλο, που είναι διαθέσιμος εδώ και τέσσερα χρόνια σε άλλες πλατφόρμες".

Το τελευταίο, ίσως αφορά το Red Dead Redemption 2 της Rockstar Games που κυκλοφόρησε ο 2018 και μέσω τεχνολογίας cloud θα είναι δυνατό να τρέξει στο Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*