Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για τα κρυφά achievements προσφέρει το update Ιουνίου του Xbox

*
Η Microsoft ανακοίνωσε λεπτομέρειες σχετικά με το system update Ιουνίου για κονσόλες Xbox. Μέσω αυτού θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με τα κρυφά achievements, όπως ο τίτλος, η περιγραφή τους και το Gamerscore.

"Θα παρατηρήσετε επίσης βελτιώσεις στην ταχύτητα και την αξιοπιστία του εντιπισμού διαθέσιμων updates, τόσο εντός της συλλογής σας, όσο και όταν ξεκινάτε ένα παιχνίδι", αναφέρει σε σχετικό blog post η Eden Marie, διευθυντικό στέλεχος του Xbox.


Επιπλέον, πριν μερικές μέρες η Marie είχε δηλώσει ότι τα πλάνα της Microsoft δεν περιλαμβάνουν την επαναφορά του Xbox Snap. Ήταν ένα χαρακτηριστικό που επέτρεπε στους παίκτες του Xbox One να έχουν στο δεξί μέρος της οθόνης τους ένα δευτερεύον app, όπως το YouTube, τη στιγμή που ασχολούνταν με ένα παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Μπράβο MS.....αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό χρειαζόμασταν τώρα στο XSX μας!!

      Αμ σου λέει αφού έχω τα πάντα πένα στο XBOX και τους έχω κατακλύσει με Exclusives, τώρα ας ασχοληθώ και λίγο με τα Achievements..................................

      • PORTAL
      • Νταξ τα είδαμε και τα exclusives της Sony την προηγούμενη γενιά που αγοράσαμε PS4. Δεν τρελαθηκαμε κι ολας. Μέτρια παιχνιδάκια είναι τα πιο πολλά. Και αρκετές φολες.

*