Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για την υποστήριξη DualShock και DualSense σε παιχνίδια του Steam θα παρέχονται από τον Οκτώβριο

*
H Valve εμπλουτίζει αδιάκοπα το Steam με νέες λειτουργίες και πληροφορίες. Από τον Οκτώβριο, οι σελίδες των παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας θα ενημερώνουν σχετικά με το αν παρέχεται υποστήριξη για το DualSense και το DualShock controller του PlayStation. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετικό blog post, από τα 87 εκ. χρήστες του Steam που έχουν χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά controller, το 27% (11% το 2018) έχουν προτιμήσει είτε το DualShock του PS4, είτε το DualSense του PS5. Για τον λόγο αυτό, ζητήθηκε από τους developers να αναφέρουν τον βαθμό συμβατότητας με τα χεριστήρια του PlayStation. Έτσι, από τον Οκτώβριο, με εικονίδια και μηνύματα θα γίνεται σαφής ο βαθμός συμβατότητας. Θα γίνει επίσης πιο εύκολη η αναζήτηση για το αν ένα παιχνίδι που έχετε στη βιβλιοθήκη σας υποστηρίζει controller ή το απαιτεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*