Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το βραβευμένο Inscryption και άλλα έξι indie games που έρχονται στο PlayStation

*
Το PlayStation Blog αποκάλυψε νέες πληροφορίες για επτά επερχόμενα indie games που αναμένεται να κυκλοφορήσουν για PlayStation 5 και PlayStation 4 μέσα στους επόμενους μήνες. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και το βραβευμένο card-based roguelike game Inscryption.

Το Inscryption είναι ένα deck-building roguelike που συνδυάζει γρίφους τύπου escape room με τον ψυχολογικό τρόμο. Οι παίκτες βρίσκονται αιχμάλωτοι του σαδιστή Leshy, ο οποίος εμφανίζεται ως ένα ζευγάρι λαμπιρίζοντα μάτια που τους κοιτάνε από το βάθος μιας σκοτεινής καλύβας. Ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι ένα διεστραμμένο παιχνίδι με κάρτες και πολλή τύχη.

Η έκδοσή του για PlayStation 5 και PlayStation 4 βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Ο τίτλος κυκλοφορεί ήδη για PC (Steam), macOS και Linux.




Το Sea of Stars είναι ένα turn-based JRPG της Sabotage Studio. Το σύστημα μάχης του στηρίζεται στον συγχρονισμό των εντολών με τα animations των χαρακτήρων, κάτι που διπλασιάζει τη ζημιά της κάθε επίθεσης. Κάθε κίνηση του παίκτη κατά τη διάρκεια μιας μάχης τον επιβραβεύει με combo points, τα οποία στη συνέχεια εξαργυρώνονται για την εκτέλεση διπλών επιθέσεων με τον συνδυασμό των ικανοτήτων δύο χαρακτήρων.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PlayStation 4 μέσα στο 2023. Κατά τη διάρκεια του έτους θα διατεθούν και οι εκδόσεις του για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).



Στο SCHiM οι παίκτες μεταμορφώνονται σε σκιερά πλάσματα (που ονομάζονται schim) που προσπαθούν να επανασυνδεθούν με τον άνθρωπο του οποίου είναι δημιούργημα – σκιά. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους θα περάσουν από τοποθεσίες με έμπνευση από την Ολλανδία, συναντώντας άλλα schims με τα οποία θα αλληλεπιδρούν, αλλά και θα βοηθούν με τη δική τους αναζήτηση του ανθρώπου – δημιουργού τους.

Το SCHiM αναπτύσσεται από τους Ewoud van der Werf και Nils Slijkerman. Θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσα στο 2023.



Οι Massive Monster και Devolver Digital ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cult of the Lamb. Ο νέος τους τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Στο Cult of the Lamb οι παίκτες γίνονται ηγέτες μιας παράξενης αίρεσης όντας… ένα σατανικό πρόβατο. Το πρόβατο – πρωταγωνιστής σώθηκε από τον θάνατο χάρη στο έλεος του The One Who Waits και γι’ αυτό ξεχύνεται σε διάφορα επικίνδυνα και γεμάτα τέρατα dungeons ώστε να βρει νέους οπαδούς – ακολούθους για το μυστηριώδες cult του.



Το Signalis είναι ένα sci-fi survival horror game (με χαρακτηριστικά cosmic horror) στο οποίο πρωταγωνίστρια είναι η Elster, μια τεχνικός - Replica. Η Elster ξυπνά ύστερα από τη συντριβή του διαστημόπλοιού της σε έναν ξένο πλανήτη που κρύβει μυστήρια πράγματα κάτω από την επιφάνειά του. Ένα ανατριχιαστικό ραδιοφωνικό σήμα που έρχεται αμέσως μετά, αλλάζει τα πάντα (προς το χειρότερο).

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.



Το The Tomorrow Children: Phoenix Edition έρχεται στις 6 Σεπτεμβρίου 2022, 6 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του original παιχνιδιού στο PlayStation 4. Η ανάπτυξη και η κυκλοφορία του πρωτότυπου τίτλου έγιναν από την Q-Games, η οποία ανάκτησε τα δικαιώματά του και το επανακυκλοφορεί με σημαντικές αναβαθμίσεις τόσο για την έκδοση του PlayStation 4, όσο και για αυτή του PlayStation 5.

Η νέα του εκδοχή θα περιλαμβάνει και ένα offline mode με AI comrades, κάτι που ήθελαν εξ’ αρχής πολλοί fans λόγω συχνών προβλημάτων με τους servers του original.



Το Cursed to Golf μεταμορφώνει τους παίκτες σε έναν ανερχόμενο πρωταθλητή golf που έχασε τη ζωή του λίγο πριν κερδίσει ένα πολύ σημαντικό τουρνουά. Αντί για παράδεισο ή κόλαση βρίσκει το Golf Purgatory, έναν καταραμένο τόπο στον οποίο θα πρέπει να παίζει golf σε 18 hole course που αλλάζει συνεχώς, με την ελπίδα να αποκτήσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Ο τίτλος αναμένεται στις 18 Αυγούστου 2022 για PlayStation 5 και PlayStation 4. Αναμένεται να διατεθεί και για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*