Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες πως το Indiana Jones game της MachineGames θα κυκλοφορήσει φέτος

*
Φαίνεται πως το Indinana Jones game που ετοιμάζει η MachineGames για λογαριασμό της Microsoft θα κυκλοφορήσει φέτος. Ο τίτλος επανεμφανίστηκε πριν από μερικές ώρες, με την ανακοίνωση του νέου Xbox Developer Diary που έρχεται στις 18 Ιανουαρίου.

Στα όσα είπε χθες η αμερικανική εταιρεία φαίνεται πως θα έχουμε πληροφορίες και για τα Avowed και Senua’s Saga: Hellblade 2, ωστόσο αυτά τα δύο ξέραμε πως πάνε για κυκλοφορία το 2024. Σύμφωνα με νεότερες φήμες που ενισχύονται και από τον Tom Henderson, το νέο Indy game θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, προσθέτοντας έτσι άλλο ένα σημαντικό release στη βιβλιοθήκη του Xbox.


Το Indiana Jones videogame έχει ανακοινωθεί από το 2021, ωστόσο μέχρι και σήμερα είχαμε μάθει ελάχιστες πληροφορίες. Μάλιστα, από τα έγγραφα του δικαστηρίου στη μάχη Microsoft εναντίον FTC παρουσιαζόταν ο τίτλος ως υποψήφιος για κυκλοφορία το 2022, οπότε και μια τέτοια εξέλιξη (όπως η παραπάνω), μόνο απίθανη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*