Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pokémon Sleep: Νέο trailer εξηγεί το πώς ο ύπνος τον παικτών θα καθορίζει τα Pokémon που βρίσκουν για τη συλλογή τους

Το νέο trailer του Pokémon Sleep αποκαλύπτει χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα παίζεται ο τίτλος. Το καινούργιο mobile game των Niantic και Select Button για συσκευές με iOS και Android ανακοινώθηκε το 2019 και αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μετά το καλοκαίρι του 2023.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, οι παίκτες θα μπορούν να καταγράφουν τη διάρκεια του ύπνου τους, γεμίζοντας το προσωπικό τους Sleep Style Dex. Ο χρόνος που κοιμούνται, σε συνδυασμό με το σκορ τους σε ένα minigame με τον Snorlax, θα καθορίζουν τα Pokémon που βρίσκουν, αλλά και τη στάση στην οποία τα βρίσκουν: κάθε Pokémon κοιμάται με δύο ή τρία διαφορετικά sleep styles. Μάλιστα, ορισμένα από αυτά εμφανίζονται αποκλειστικά και μόνο, όταν οι παίκτες κοιμούνται με την οθόνη του κινητού τους στραμμένη προς το έδαφος.


Βέβαια, θα υπάρχει τρόπος να παιχτεί και δίχως την άμεση χρήση smartphone. Το Pokémon Go Plus+, μια μικρή συσκευή στο σχήμα μιας Pokéball, θα αναλαμβάνει την καταγραφή τόσο της διάρκειας ύπνου του παίκτη, όσο και τις κινήσεις του ενόσω κοιμάται. Για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να είναι τοποθετημένη πάνω στο κρεβάτι του παίκτη. Το συγκεκριμένο περιφερειακό θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*