Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pokémon της περιοχής Paldea έρχονται σύντομα στο Pokémon Go

*
Τα Pokémon της περιοχής Paldea έρχονται σύντομα στο Pokémon Go, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία των Pokémon Scarlet & Violet για το Nintendo Switch.

Κατά την διάρκεια του δωρεάν Adventures Abound event, το οποίο ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου και τελειώνει στις 10 του ίδιου μήνα, θα πραγματοποιηθούν μερικά γεγονότα με θέμα τη περιοχή Paldea ενώ παράλληλα θα γίνουν διαθέσιμα και τα starter Pokémon του Scarlet & Violet: Sprigatito, Fuecoco και Quaxly. Μαζί τους θα γίνει διαθέσιμο και το Lechonk. Όλα τα Pokémon που προαναφέρθηκαν θα μπορούν να εξελιχθούν.


Τα Pokémon αυτά θα μπορείτε να τα βρείτε σε wild encounters. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε και shiny Hoppip, Houndour, Buizel και Fletchling, τα οποία θα είναι διαθέσιμα και σε eggs των 7 χιλιομέτρων αλλά και σαν Field Research Rewards.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*