Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολύ δύσκολο να δούμε σοβαρούς emulators για GameCube και Wii σε iPhone, λόγω τεχνικού θέματος (video)

*
Είναι μάλλον απίθανο να δούμε σοβαρούς emulators για παιχνίδια του GameCube ή του Wii σε συσκευές iPhone. Σύμφωνα με τον βετεράνο χάκερ της Nintendo και dataminer, OatmealDome, αυτό δεν οφείλεται ούτε σε πνευματικά δικαιώματα σχετικά με τα παιχνίδια της ιαπωνικής εταιρείας, ούτε σε περιορισμούς της Apple για το emulation παιχνιδιών. Ο λόγος είναι ότι η προσομοίωση παιχνιδιών των GameCube και Wii, μια διαδικασία που γνωρίζει καλά ο OatmealDome από το DolphinOS για σπασμένα τηλέφωνα, χρησιμοποιεί μια τεχνολογία που δεν επιτρέπει η Apple στα iPhones και είναι το λεγόμενο just-in-time (JIT) compilation. Συνήθως, η Apple μπλοκάρει τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν το JIT, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας και την πιθανότητα να τρέξει κάποιος τον δικό του κώδικα στη συσκευή μεσω απομακρυσμένης πρόσβασης. Οπότε η κατάσταση για την προσομοίωση των παιχνιδιών αυτών των κονσολών καθισταται μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Ο Oatmealdome σημειώνει ότι η προσομοίωση χωρίς την τεχνολογία JIT ναι μεν είναι δυνατή, όμως, όπως θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε στη συνέχεια, τα παιχνίδια δεν είναι καν playable. Στο πρώτο video το JIT είναι ενεργοποιημένο και απενεργοποιημένο στο δεύτερο.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*