Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Πολύ κακή ιδέα τα $125 εκ. που ξοδεύτηκαν για το Immortals of Aveum", σύμφωνα με πρώην developer του τίτλου

*
Developer που εργάστηκε στο Immortals of Aveum, δήλωσε ότι ήταν "μια πραγματικά πολύ κακή ιδέα" να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι αυτού του τύπου, με τόσο μεγάλο budget. Σας θυμίζουμε ότι το Immortals of Aveum λανσαρίστηκε στις 22 Αυγούστου 2023 για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC και ο μέσος όρος του στο Metacritic είναι 70.

Τον επόμενο μήνα, η δημιουργός του, Ascendant Studios απέλυσε σχεδόν το μισό προσωπικό της και αργότερα, ο CEO του studio επικαλέστηκε το γεμάτο πρόγραμμα κυκλοφοριών ως αιτία για τις χαμηλές πωλήσεις.


Τώρα, δημοσίευμα του IGN, επικαλείται έναν πρώην υπάλληλος της Ascendant Studios, που υπό καθεστώς ανωνυμία δήλωσε ότι το παιχνίδι κόστισε περίπου 125 εκατομμύρια δολάρια και ο προϋπολογισμός αυτός είναι συνολικά και ότι η δημιουργία ενός παιχνιδιού για έναν παίκτη με αυτόν τον προϋπολογισμό ζητούσε αποτυχία.

"Σε υψηλό επίπεδο, το Immortals υπερεκτιμήθηκε σε μεγάλο βαθμό για για πρώτο project ενός στούντιο. Το κόστος ανάπτυξης ήταν περίπου 85 εκατομμύρια δολάρια και νομίζω ότι η EA έβαλε 40 εκατομμύρια δολάρια για μάρκετινγκ και διανομή".

"Σίγουρα, υπήρχε αξιόλογο ταλέντο στην ομάδα ανάπτυξης, αλλά το να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα shooter triple-A single-player game στη σημερινή αγορά ήταν μια πραγματικά απαίσια ιδέα, ειδικά επειδή ήταν μια νέo IP που προσπαθούσε επίσης να αξιοποιήσει την Unreal Engine 5. Αυτό που κυκλοφόρησε τελικά ήταν ένα μεγάλο, επαναλαμβανόμενο campaign".

Ένας άλλος, νυν υπάλληλος, παραπονέθηκε ότι παρά την απουσία loot boxes, οι πωλήσεις ήταν χαμηλές.

«Δεν είναι sequel ή remake, δεν χρειάζονται 400 ώρες για να τελειώσει, έχει μηδενικά microtrasaction, κανένα άσκοπο open world grinding", είπε.

"Αν και δεν άρεσε σε όλους, έλαβε πολύ καλές κριτικές, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 74 στο Open Critic και ως επί το πλείστον έχει θετικό πρόσημο στο Steam. Κανείς δεν το αγόρασε". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ascendant Studio

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*