Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PowerWash Simulator: Ανακοινώθηκε το DLC SpongeBob SquarePants Special Pack (trailer)

Η Square Enix Collective και η FuturLab ανακοίνωσαν το DLC του PowerWash Simulator με τίτλο SpongeBob SquarePants Special Pack που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στη τιμή των €7,99.

To Spongebob SquarePants Special Pack, σε συνεργασία πάντα με τη Nickelodeon, αποτελεί φόρο τιμής στους λάτρεις της πολυβραβευμένης σειράς. Στο PowerWash Simulator, έχετε στην κατοχή σας ένα ειδικά σχεδιασμένο όπλο με το οποίο αναλαμβάνεται να καθαρίσετε (κυριολεκτικά) τις ακαθαρσίες που θα συναντήσετε κατά μήκος του Bikini Bottom. To DLC θα περιλαμβάνει έξι νέες τοποθεσίες, Conch Street, The Bikini Bottom Bus, The Krusty Krab, The Patty Wagon, The Invisible Boatmobile και The Mermalair. Επίσης, κατά μήκος του βυθού υπάρχουν πολλές ανταμοιβές που περιμένουν να τις “ψαρέψετε”.


Ενώ οι κάτοικοι του Bikini Bottom αναρωτιούνται από που προήλθαν όλες αυτές οι ακαθαρσίες, οι Mr. Krabs και Plankton έχουν πιαστεί στα χέρια και κυλιούνται μέσα στη λάσπη. To μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να καθαρίσετε όλα αυτά, κάτι που σίγουρα είναι αρκετά διασκεδαστικό.

Ο CEO της FuturLab, James Marsden, δηλώνει ενθουσιασμένος με το Special Pack και σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου δήλωσε πώς “η ομάδα μας έχει δημιουργήσει ένα τίτλο που αποδείχθηκε πιστός στη σειρά της Nickelodeon. Αυτό, δείχνει πως κάθε φορά θέλουμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες μας και να πραγματοποιούμε υγιείς συνεργασίες”.

Η director της Square Enix Collective, Timea Edvi, δήλωσε πως “είμαστε χαρούμενοι που το SpongeBob SquarePants εισάγεται στον κόσμο του PowerWash Simulator. Το εγχείρημα αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την έμπρακτη στήριξή σας, η οποία επιβεβαιώνεται με την ζέση που δείξατε απέναντι στα Tomb Raider και Midgar Special Packs”.

Το PowerWash Simulator είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC (μέσω Steam και Microsoft Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*