Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pre-order box art του Titanfall 3 εμφανίστηκε σε κατάστημα Gamestop, δίπλα σε FIFA 23 και Dragon Age 4

*
Πολλές φορές στο παρελθόν η Respawn Entertainment έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τις όποιες φήμες για το Titanfall 3, όμως ένα pre-order box σε κατάστημα GameStop ρίχνει νέο νερό στο μύλο των φημών. Το Titanfall κυκλοφόρησε το 2014 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ως αποτέλεσμα, η Electronic Arts έδωσε την εντολή για την ανάπτυξη ενός sequel, όμως η χρονική περίοδος που επέλεξε να το λανσάρει, αποδείχτηκε μία καταστροφική κίνηση. Έγινε διαθέσιμο μια εβδομάδα μετά το λανσάρισμα του Battlefield 1 και μία εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του Call of Duty Infinite Warfare, οπότε όπως ήταν λογικό στραγγαλίστηκε οικονομικά. Παρά την εξαιρετική ποιότητά του. Από τότε τηρείται σιγή ιχθύος από την EA σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει το Titanfall 3.

Πάντως, όπως προαναφέρθηκε, το pre-order box art του παιχνιδιού υπάρχει ήδη σε κατάστημα Gamestop, δίπλα σε εκείνα των Dragon Age 4, FIFA 23 και The Elder Scrolls 6. Μάλιστα οι υπεύθυνοι το καταστήματος αναφέρουν ότι το Titanfall 3 θα κυκλοφορήσει γύρω στο Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*