Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Prequel του The Last of Us από άλλο game studio σκεφτόταν η Naughty Dog

*
O Neil Druckmann αποκάλυψε πως η Naughty Dog σκόπευε να αναθέσει σε ένα άλλο studio τη δημιουργία ενός prequel για το The Last of Us. Πρόκειται για την ιστορία της μητέρας της Ellie, την οποία στην τηλεοπτική σειρά του HBO υποδύεται η Ashley Johnson, η voice και motion capture artist για την πρωταγωνίστρια των video games. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας έχει πιο σημαντική παρουσία στην τηλεοπτική σειρά, με σκηνές που δεν υπήρχαν στα video games.

Μιλώντας στο Kinda Funny, ο Druckmann είπε: "Υπήρχε μια πληρέστερη εκδοχή της ιστορίας, που γύριζε περισσότερο πίσω στον χρόνο και επρόκειτο να μεταφερθεί σε video game. Όχι από τη Naughty Dog, αλλά από διαφορετικό game studio".


"Ο Greg Miller (Kinda Funny) με σύστησε σε αυτό το studio, μιλήσαμε μαζί τους για ένα διάστημα σχετικά με τη δημιουργία του, όμως τα πράγματα δεν προχώρησαν".

Η Naughty Dog ετοιμάζει την εποχή αυτή ένα παιχνίδι που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί και ο Druckmann αναφέρθηκε σε αυτό στο πλαίσιο της συνέντευξης.

"Ξέρω ότι αυτό που πραγματικά θέλουν οι fans είναι το Last of Us Part 3. Το ακούω συνέχεια και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι, είμαστε ήδη στο επόμενο project μας, οπότε η απόφαση έχει ήδη ληφθεί".

"Δεν μπορώ να πω τι είναι, αλλά πρόκειται για μια διαδικασία που περάσαμε, εξετάστηκαν πολλά διαφορετικά πράγματα και επιλέξαμε αυτό για το οποίο ήμασταν πιο ενθουσιασμένοι".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*