Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Prince of Persia: The Lost Crown - Η Ubisoft θα αντικαταστήσει τους διαλόγους που δημιουργήθηκαν με text to speech

*
H Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα αντικαταστήσει ένα μικρό κομμάτι διαλόγων του Prince of Persia: The Lost Crown, που έχει δημιουργηθεί με την τεχνολογία text-to-speech, κάτι που θα πραγματοποιηθεί με μελλοντικό update. Το επερχόμενο 2.5D metroidvania game περιλαμβάνει τις φωνές πραγματικών ηθοποιών, εκτός από το πνεύμα ενός δέντρου, το Kalux. Το Kalux έχει μόνο μερικές ατάκες, οι οποίες έχουν μείνει σε κατάσταση WIP. Η Ubisoft δηλώνει ότι θα προσθέσει και για το Kalux διαλόγους με ομιλία από πραγματικό ηθοποιό.

"Κατά τη διαδικασία ανάπτυξης ενός παιχνιδιού, ορισμένες ομάδες χρησιμοποιούν πολλά placeholder assets, συμπεριλαμβανομένης της εκφώνησης κειμένου σε ομιλία, μέχρι να παραδοθεί η τελική μεταγλώττιση. Η αγγλική έκδοση αυτών των οκτώ γραμμών κειμένου για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα δεν έγινε σωστά, αλλά θα αντικατασταθεί με μελλοντικό update", δήλωσε εκπρόσωπος της Ubisoft στο IGN.


To Prince of Persia: The Lost Crown θα λανσαριστεί στις 15 Ιανουαρίου 2024, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Epic Games Store, Ubisoft Connect). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montpellier

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Κατέβασα το Demo χθες στο PS5 για να το δω.
      Βέβαια εξαρχής ήξερα ότι δεν μιλάμε για το επόμενο μεγάλο PRINCE OF PERSIA. Ωστόσο, και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να δω αυτό το αποτέλεσμα.....
      Απογοητευτικά πολύ όταν το είδα να τρέχει στην 65αρα 4Κ. Δεν είναι αυτό Game του 2024 ρε παιδία.......
      Το ότι τρέχει σε 2160p και 120fps δεν μου λέει τίποτα. Τα γραφικά του είναι όπως όταν κάναμε την μετάβαση από το PS2 σε PS3, (για όσους θυμούνται) και παίζαμε τους πρώτους circulation titles.
      Δεν μπήκαν ''καν'' το κόπο να βάλουν έστω ένα υποτυπώδες HDR και παίζει σε SDR. Τι να λέμε τώρα!!

      Κρίμα απλά κρίμα γιατί το PRINCE OF PERSIA ήταν και είναι ένα πολύ ιστορικό Franchise, και σίγουρα άξιζε καλύτερη μεταχείριση!

      • sdragon
      • Δεν κατάλαβα. Τί ακριβώς είναι αυτό που κάνει ένα παιχνίδι, παιχνίδι του 2024; Φοβερά γραφικά και HDR; Να σου θυμίσω την αποτυχία που λέγεται Redfall; Παραδείγματα καλών παιχνιδιών με όχι τόσο εντυπωσιακά γραφικά, υπάρχουν αμέτρητα.

        • LORDSNAKE
        • Νομίζω ήταν ξεκάθαρο αυτό που γράφω παραπάνω.
          Το Prince Of Persia ως Franchise έχει πολύ μεγάλη ιστορική κληρονομιά. Η Ubisoft κατά την γνώμη μου, δεν έπραξε καλά με την εν λόγω μπας κλας κυκλοφορία.
          Κανονικά θα έπρεπε να αναβίωση ένα κανονικό κεφάλαιο μετά την φανταστική τριλογία του PS2.
          Ωστόσο προτίμησε με ελάχιστο κόστος να φτιάξει ένα 2.5D παιχνιδάκι με απαρχαιωμένα γραφικά, μέτριο ήχου, και μια ιστορία που δεν έχει σχέση με τον πρίγκιπα του Franchise.

          Λυπάμαι αλλά εγώ θεωρώ κοροϊδία τα 50€ που θέλει η Ubisoft, για αυτό απαράδεκτο αποτέλεσμα εν έτη 2024!!

*