Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβληματισμένος για το μέλλον του Super Smash Bros. ο Masahiro Sakurai

*
O Masahiro Sakurai δηλώνει ότι δεν μπορεί να φανταστεί ένα νέο Super Smash Bros. που να ξεπερνάει σε μέγεθος το Ultimate. Το Super Smash Bros. Ultimate λανσαρίστηκε τον Δεκέμβριο του 2018 και μέσα σε τρία χρόνια προστέθηκαν υπό μορφή DLC 13 χαρακτήρες, φέρνοντας τον συνολικό αριθμό όσων μετέχουν στο roster στους 89. Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τη δουλειά του για το παιχνίδι, ο director της σειράς Masahiro Sakurai ασχολείται με το κανάλι του στο YouTube, μέσω του οποίου μοιράζεται μυστικά για τη σχεδιάση παιχνιδιών, ενώ έχει δηλώσει ότι έχει σχεδόν αποσυρθεί από την ανάπτυξη.

Στο νεότερό του video εναλαμβάνει ότι το μέλλον του Smash Bros. μετά το Ultimate είναι αβέβαιο και μιλάμε για το τρίτο καλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι του Nintendo Switch με 31,77 εκ. αντίτυπα στα χέρια των καταναλωτών ως τον Ιούνιο του 2023.


"Όσο για το τι θα ακολουθήσει για τη σειρά Smash Bros., ούτε εγώ είμαι σίγουρος. Αισθάνομαι ότι καταφέραμε πραγματικά να κάνουμε τους ανθρώπους χαρούμενους με αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα που το Smash Bros. έχει γίνει τερατώδες σε μέγεθος, θα έλεγα ότι είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα επαναληφθεί μια τέτοια αύξηση μεγέθους"

"Κάθε φορά, καταφέρναμε να κάνουμε ένα παιχνίδι που στο παρελθόν πίστευα αδύνατο, οπότε δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξει άλλο, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν δύσκολο να το ωθήσουμε περισσότερο από ό,τι έχουμε κάνει". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*