Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβληματισμός για τις πωλήσεις του Xbox στην Ευρώπη, έρχονται κι άλλα PS5 ports στην πορεία (video)

*
Η πορεία του Xbox στην Ευρώπη ήταν από τα θέματα που συζητήθηκαν στο GDC τις προηγούμενες ημέρες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ένας γενικότερος προβληματισμός. Ο επικεφαλής του GamesIndustry.biz, Chris Dring, που έχει επιβεβαιωμένα πολύ καλές πηγές στο χώρο των publishers και developers, ανέφερε στο τελευταίο podcast του site πως οι πληροφορίες που έλαβε από σημαντικά στελέχη είναι ξεκάθαρες.

Φαίνεται λοιπόν πως υπάρχει έντονος προβληματισμός για την πορεία του Xbox στην Ευρώπη, όπου οι πωλήσεις «έχουν κάτσει». Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «μπορεί να δει κανείς ότι οι πωλήσεις του Xbox πέφτουν τον τελευταίο χρόνο και πέφτουν ακόμη περισσότερο φέτος. Η φράση που μου είπε στέλεχος μεγάλης εταιρείας που κυκλοφόρησε ένα σημαντικό game πέρσι ήταν «δεν ξέρω γιατί ασχολούμαστε με το να το υποστηρίζουμε», ενώ κάποιοι third party publishers τονίζουν συνεχώς πως η αγορά για εκείνους είναι τα PC και PS5. Με αυτά που βλέπω από τις μεταφορές τίτλων του Xbox στο PS5, θεωρώ πως η πλειοψηφία των αποκλειστικοτήτων του Xbox θα έρθει σε κάποια στιγμή στο PS5. Νομίζω πως το Xbox είναι σε προβληματική φάση ως κατασκευαστής hardware και αυτό ήταν το μήνυμα που μου ήρθε από πολλές πλευρές στο GDC».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Αυτά είναι.....να σου ανοίγει η καρδιά ένα πράμα.
      Να τα διαβάζω αυτά και να καταριέμαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που αγόρασα D1 τόσο το XSX όσο και το PS5!

      Μωρέ καλά έλεγα να περιμένω πρώτα να δω πως θα πάει το ρημάδι. (Λίγο ακόμα θέλει το XSX, και θα καταφέρει να πιάσει επίπεδα XBOX ONE)
      Αφού είχα το PS5, τι φαγώθηκα να πάρω και XSX;;
      Άστο τώρα να τρώει σκόνη, και να κάνει το έπιπλο δίπλα από την 4Κ TV!!

*