Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προγραμματιστής ολοκλήρωσε το decompilation του Perfect Dark

*
To reverse engineering του κώδικα του Perfect Dark που είχε κυκλοφορήσει για το Nintendo 64, ολοκληρώθηκε. Ο coder Ryan Dwyer υποστηρίζει ότι έχει ολοκληρώσει το decompilation και για τις δύο εκδόσεις NTSC του shooter της Rare, της 1.0 αλλά κα μίας μεταγενέστερης με την οποία είχαν διορθωθεί αρκετά bugs. Στόχος του project αυτού είναι να μπορέσουν οι χρήστες να μεταφέρου το παιχνίδι σε PC, κάτι που τεχνικά δεν είναι παράνομο. Επιπλέον, οι modders θα μπορέσουν να προσθέσουν νέες δυνατότητες, να βελτιώσουν την ανάλυση, τον ρυθμό ανανέωσης αλλά και την ποιότητα των textures.

To project είναι νόμιμο, μιας και ουσιστικά ο Dwyer δημιούργησε τον κώδικα του παιχνιδιού από την αρχή, δίχως να χρησιμοποιήσει assets που απαιτούν την ύπαρξη των απαραίτητων αδειών, όπως τα textures ή η μουσική. Όμως για οποιοδήποτε port γίνει, ως αποτέλεσμα αυτού του decompilation, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το original ROM του N64. Από αυτό θα παρθούν τα assets και θα προστεθούν στον κώδικα, ώσtε να δημιουργηθεί το PC port.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*