Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην creative director της σειράς Far Cry ηγείται της ανάπτυξης νέου IP από την Blizzard Entertainment

*
Ο πρόεδρος της Blizzard Entertainment, Mike Ybarra, ανακοίνωσε πως ο Dan Hay ηγείται της ανάπτυξης του επερχόμενου survival game της εταιρείας.

Ο Hay είναι πρώην creative director και producer της σειράς Far Cy, με συμμετοχή και σε τίτλους όπως Marvel Ultimate Alliance και Wolverine. Αποχώρησε από τη Ubisoft το 2021, ύστερα από 10 χρόνια συνεργασίας του με τη γαλλική εταιρεία.

Όπως λοιπόν έκανε γνωστό ο Ybarra, ο Hay είναι πλέον ο υπεύθυνος μιας ομάδας developers, που δημιουργεί ένα ολοκαίνουργιο IP – το πρώτο της Blizzard μετά το Overwatch. Μέχρι τώρα δεν έχουν αποκαλυφθεί αρκετές λεπτομέρειες για τον νέο τίτλο της εταιρείας, όμως ξέρουμε πως θα είναι ένα survival game που θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*