Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην developer του GTA λέει ότι η Rockstar του ζήτησε να αφαιρέσει αναρτήσεις για projects που έχουν ακυρωθεί

*
Πρώην developer της Rockstar αναφέρει ότι η εταιρεία τον ανάγκασε να σβήσει αναρτήσεις τους σχετικές με projects που είχαν ακυρωθεί. Πρόκειται για τον πρώην technical director Obbe Vermeij, που εργάστηκε για 14 χρόνια στη Rockstar North και αποσύρθηκε το 2009. Σε νεότερη ανάρτηση στο blog, ο Vermeij λέει ότι η Rockstar επικοινώνησε μαζί του και του είπε να αφαιρέσει τα posts.

"Σήμερα (22 Νοεμβρίου 2023) έλαβα ένα email από τη Rockstar North", έγραψε ο Vermeij. "Προφανώς κάποιοι από τους πρωτοπόρους της είναι αναστατωμένοι από το blog μου. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα πείραζε κάποιον να μιλήσω για παιχνίδια 20 ετών, αλλά έκανα λάθος. Κάτι για την καταστροφή των μυστικών της Rockstar ή κάτι τέτοιο".


"Τέλος πάντων, αυτό το ιστολόγιο δεν είναι αρκετά σημαντικό για μένα για να εξοργίσω τους πρώην συναδέλφους μου στο Εδιμβούργο, οπότε το κλείνω. Ίσως αφήσω μόνο μερικά άρθρα με ανέκδοτα που δεν επηρεάζουν κανέναν εκτός από εμένα".

"Θα ήθελα πολύ η Rockstar να μιλήσει για την ανάπτυξη της τριλογίας η ίδια, αλλά δεν φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί σύντομα. Ίσως προσπαθήσω ξανά σε μια ή δύο δεκαετίες".

Νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει για το περιεχόμενο των αναρτήσεων του Vermeij. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*