Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην developers των BioWare, Riot Games και Blizzard Entertainment ανακοίνωσαν το Project Skies

*
Η Elodie Games, ένα νέο studio που απαρτίζεται από πρώην μέλη των BioWare, Riot Games και Blizzard Entertainment ανακοίνωσε το Project Skies.

Το Project Skies είναι ένα free-to-play co-op action RPG, με τους παίκτες να εξερευνούν έναν μαγικό κόσμο, προσφέροντας ένα μεγάλο σύστημα προόδου και replayability. Η Elodie Games έχει ως πυρήνα για το gameplay του Project Skies την υποστήριξη του crossplay, επιτρέποντας στους παίκτες να παίξουν μαζί με άλλους ανεξάρτητα της πλατφόρμας που διαθέτουν, ενώ παράλληλα θα μπορούν να συνεχίσουν την πρόοδο τους σε αλλά συστήματα.

Μαζί με την ανακοίνωση του Project Skies, η εταιρεία έχει ξεκινήσει τις εγγραφές για τη συμμετοχή στην pre-alpha του παιχνιδιού για υπολογιστές και φορητές συσκευές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*