Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην developers των The Last of Us και Days Gone ανακοίνωσαν νέο στούντιο και το NTF game Ashfall

*
Οι Michael Mumbauer και John Garvin που έχουν δουλέψει σε τίτλους όπως The Last of Us και Days Gone, ανακοίνωσαν την ίδρυση του νέου στούντιο Liithos. Το πρώτο triple-A παιχνίδι της Liithos ονομάζεται Ashfall, περιγράφεται ως το πρώτο αυθεντικό Web 3.0 NFT game για PC και κονσόλες και θα χρησιμοποιεί το κρυπτονόμισμα HBAR με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Ο Mumbauer (CEO της Liithos, πέρασε 13 χρόνια ως head του Visual Arts Service Group του PlayStation, δουλεύοντας μεταξύ άλλων για τις σειρές Uncharted και The Last of Us. Ο Garvin (vice president of creative της Liithos) είναι πρώην creative director και σεναριογράφος της Bend Studio, developer του Days Gone.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το Ashfall, πρόκειται για έναν τίτλο στον οποίο οι παίκτες θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν σε έναν κόσμο που αργοπεθαίνει εξαιτίας της παγκόσμιας υπερθέρμανσης. Θα ξεκινά ως single player και θα εξελίσσεται σε ένα πακέτο multiplayer PVP & PVE cinematic transmedia. Για την ώρα δεν γίνεται γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*