Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην ηγετικό στέλεχος του PlayStation θα ήθελε να είχε υποστηριχθεί περισσότερο το PlayStation Vita

*
Ο Jack Tretton, πρώην υπεύθυνος της Sony Computer Entertainment America, δήλωσε πως θα ήθελε να είχε υποστηριχθεί περισσότερο το PlayStation Vita. Το τελευταίο φορητό σύστημα της Sony κυκλοφόρησε το 2011 ως ο διάδοχος του PSP και υπολογίζεται πως πούλησε λιγότερα από 15 εκατομμύρια κομμάτια πριν από το τέλος της παραγωγής του το 2019. Ο Tretton ανέφερε τη φορητή κονσόλα σε νέα του συνέντευξη, λέγοντας πως είναι μια από τις πολλές τεχνολογίες που έχουν να κάνουν με το brand του PlayStation που δεν υποστηρίχθηκαν από την εταιρεία όσο θα έπρεπε.

Σε παλιά του συνέντευξη το 2017 ο Tretton είχε σχολιάσει πως η Sony θεωρούσε ότι το PS Vita έφτασε στην παγκόσμια αγορά αργότερα απ' όσο θα έπρεπε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*