Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην στέλεχος του PlayStation σε ηγετική θέση για το Xbox στην Ιαπωνία

*
Η Microsoft διόρισε το πρώην στέλεχος του PlayStation, Mena Sato Kato, ως διευθύντρια του τμήματος συνεργασιών της για την Ιαπωνία.

"Θα ηγηθω των προσπαθειών για τη δημιουργία συνεργασιών, με σκοπό να υποστηρίξω τους Ιάπωνες εταίρους μας παγκοσμίως»", έγραψε στο LinkedIn. "Ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο, ξεκλειδώνοντας νέες εμπειρίες στη βιομηχανία παιχνιδιών. Ελπίζω να δω πολλούς από εσάς στο TGS!".


Σχολιάζοντας την την είδηση, ο επικεφαλής του τμήματος video games της Microsoft, Phil Spencer, έγραψε στο Twitter: "Χαίρομαι που η Mena ηγείται της δουλειάς της ομάδας του Xbox, για τη σύναψη συνεργασιών με ιαπωνικές εταιρείες".

Πριν από την ένταξή της στη Microsoft, η Mena Sato Kato είχε διάφορους ρόλους στη Sony μεταξύ 1999 και 2021, συμπεριλαμβανομένης μιας ηγετικής θέσης στην ανάπτυξη first party games του PlayStation στην Ιαπωνία.

Το Xbox θα είναι εκθέτης στο φετινό Tokyo Game Show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου και θα είναι το μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία της ετήσιας εμπορικής έκθεσης, σύμφωνα με τη διοργανώτρια Computer Entertainment Supplier’s Association.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*