Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project 007: Το James Bond game της IO Interactive θα είναι μια υπέρτατη ιστορία κατασκοπικής φαντασίας

*
Η IO Interactive της σειράς Hitman προχωρά με την παραγωγή του δικού της James Bond game και οι φιλοδοξίες της είναι τεράστιες. Ο CEO Hakan Abran μίλησε για το Project 007 στο νεότερο τεύχος του περιοδικού Edge, επιβεβαιώνοντας πως ακόμα απέχουμε χρόνια από την κυκλοφορία του. Ακόμα κι έτσι, δεν παρέλειψε να δώσει λίγες λεπτομέρειες για το επερχόμενο παιχνίδι, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για περισσότερα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μοιράστηκε με το περιοδικό, η αύρα του Project 007 κλείνει περισσότερο προς τον James Bond του Daniel Craig, παρά αυτόν του Roger Moore, ενώ θα πηγαίνει βάσει σεναρίου σε μεγαλύτερο βαθμό από τα Hitman games του στούντιο. Στη συνέχεια το αποκάλεσε ως την απόλυτη κατασκοπική φαντασία, αποδεικνύοντας τις βλέψεις της IO για το καινούργιο της project.

Εκτός του Project 007, η IO έχει στα σκαριά ακόμα ένα παιχνίδι, το οποίο δεν έχει σχέση με τη σειρά Hitman. Πρόκειται για ένα online fantasy RPG που ανακοινώθηκε στις αρχές του 2023 και άρα απέχει και αυτό αρκετά χρόνια από το λανσάρισμά του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*