Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project Orion: Η CD Projekt RED ενισχύει με έμπειρα στελέχη την ομάδα που θα αναπτύξει τη συνέχεια του Cyberpunk 2077

*
Η ομάδα ανάπτυξης του Project Orion, που αποτελεί τη συνέχεια του Cyberpunk 2077 και ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2022, ενισχύθηκε με έμπειρα στελέχη, όπως ανακοίνωσε η CD Projekt RED.

Το Project Orion έχει αναλάβει η CD Projekt RED North America και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Επικεφαλής είναι βετεράνοι του studio, που είχαν συμμετοχή στο expansion, “Phantom Liberty”.


Η ομάδα, που αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου studio που ιδρύθηκε πρόσφατα στη Βοστώνη, περιλαμβανει τους: game director Gabriel Amatangelo, associate game director Pawel Sasko, creative director Igor Sarzynski, cinematic director Andrzej Stopa, environment art director Kacper Niepokolczycki, acting lead quest designer Sarah Grummer και engineering director Kacper Koscienski.

Η σημερινή ανακοίνωση έχει να κάνει με την προσθήκη των:

- Dan Hernberg (Εκτελεστικός παραγωγός, New World, Apex Legends, and Diablo III)
- Ryan Barnard (Design Director, Hitman)
- Alan Villani (Engineering Director, Mortal Kombat)
- Anna Megill (Lead Writer, Control (Remedy), Dishonored: Death of The Outsider (Arkane Studios), Avatar: Frontiers of Pandora (Massive Entertainment), Guild Wars 2 (ArenaNet) και του επερχόμενου Fable (Playground Games))
- Alexander Freed (Σεναριογράφος, Star Wars: The Old Republic) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*