Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Project Sirius: Σε απολύσεις προσωπικού προχώρησε η The Molasses Flood, developer του The Witcher spin-off

*
Σε σημαντικές ανακατατάξεις προχώρησε η The Molasses Flood, developer του The Witcher spin-off, Project Sirius καθώς η εταιρεία απέλυσε 29 developers από το εργατικό δυναμικό της εταιρείας, όπως αποκάλυψε ο συντάκτης του Kotaku, Ethan Gach.



Όπως είχε γίνει γνωστό τον περασμένο Μάρτιο, η CD Projekt Red αποφάσισε να ξεκινήσει την ανάπτυξη του project από το μηδέν, ακυρώνοντας την πρόοδο που είχε υλοποιήσει η The Molasses Flood. Ο Ethan Gach αναφέρει στο Twitter πως η απόφαση της CD Projekt επηρέασε επίσης ορισμένες θέσεις εργασίας από την ομάδα ανάπτυξης της The Molasses Flood για τις ανάγκες του project. Η The Molasses Flood δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση, με πρώην εργαζόμενους από τα τμήματα του technical narrative design και του art department να εξιστορούν το περιστατικό, αναζητώντας παράλληλα μια νέα θέση εργασίας.  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*