Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόωρα αποκαλυπτήρια για τον πλήρη τίτλο του Death Stranding 2

*
Το Death Stranding 2 αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 στο πλαίσιο των The Game Awards, για κυκλοφορία στο PlayStation 5. Δεν έφερε κάποιον υπότιτλο κι ο βασικός τίτλος δεν άφηνε πολλά στη φαντασία. Αυτό ίσως αλλάξει, σύμφωνα με τον “billbil-kun”. Οι επόμενες δύο παράγραφοι περιλαμβάνουν σύντομες αναφορές στο πρώτο παιχνίδι και τον υποτιθέμενο υπότιτλο του δεύτερου – σημείωση προς αποφυγή spoilers.

Ο συγκεκριμένος χρήστης έχει ουκ ολίγες φορές εντοπίσει πληροφορίες πρόωρα και τις έχει μοιραστεί με το κοινό. Αυτή τη φορά, σειρά είχε το Death Stranding 2. Σύμφωνα με τον “billbil-kun”, λοιπόν, το νέο παιχνίδι θα λέγεται “Death Stranding 2 – On The Beach”. Υποστηρίζει επίσης, ότι μια επίσημη ανακοίνωση είναι πολύ κοντά και πιθανότατα θα γίνει εντός των επόμενων 15 ημερών.


Χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες, ελέω spoilers, ο υπότιτλος είναι άμεσα συνδεδεμένος με βασικά γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού κι ίσως οι παίκτες μάθουν περισσότερα στο νέο παιχνίδι.

Το πρώτο Death Stranding κυκλοφόρησε αρχικά για PlayStation 4 το 2019 και το 2020 κυκλοφόρησε για PC. Έναν χρόνο αργότερα, το Death Stranding Director’s Cut κυκλοφόρησε για PlayStation 5 και PC. Συνολικά, πάνω από 16 εκατομμύρια παίκτες έχουν μπει στον κόσμο του Sam Porter Bridges και με το sequel στον ορίζοντα, η ιστορία του Sam θα συνεχιστεί.

Δίχως να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το νέο παιχνίδι, ενδεχομένως η ανακοίνωση του υπότιτλου να συνοδεύεται από νέο υλικό και ίσως την ημερομηνία ή τον ορίζοντα κυκλοφορίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*