Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προς πώληση το Eurogamer, το VG247 και άλλες ιστοσελίδες του Gamer Network

*
H Reedpop αναζητά αγοραστή για το Gamer Network της. Σε αυτό περιλαμβάνονται ιστοσελίδες όπως το GamesIndustry.biz, Eurogamer, Outside Xbox, Rockpapershotgun, VG247, Cosplay Central και το Dicebreaker. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο "πακέτο" δεν περιλαμβάνονται τα events EGX kai MCM, ούτε το digital brand Popverse.

"Η ReedPop, μέρος της RX, επανεξέτασε τις δραστηριότητές της στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποφάσισε να διερευνήσει την πιθανή πώληση του Gamer Network της και των σχετικών ιδιοκτησιών ψηφιακών εκδόσεων. Πιστεύουμε ότι η νέα ιδιοκτησία προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για την ανάπτυξη της επιχείρησης", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Η Reedpop εξαγόρασε το Gamer Network το 2018 και συνεργάζεται με ιστοσελίδες όπως το Nintendo Life, το Push Square, το Pure Xbox, το Road to VR, το Time Extension και το VGC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*