Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προς το παρόν άκυρο το free to play για το Disney Dreamlight Valley

*
H Gameloft ανακοίνωσε ότι στις 5 Δεκεμβρίου 2023 το Disney Dreamlight Valley βλέπει την έξοδο από την έκδοση early access όμως δεν θα μεταβεί σε μοντέλο free-to-play, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

"Καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη κυκλοφορία, με τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει από την Early Access, αποφασίσαμε να παραμείνει ένα παιχνίδι επί πληρωμή για το άμεσο μέλλον", δήλωσε το studio.


"Αυτή η επιλογή διασφαλίζει ότι η Disney Dreamlight Valley θα μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει μια premium εμπειρία για όλους τους παίκτες. Είναι σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε την υπόσχεσή μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε δωρεάν ενημερώσεις περιεχομένου που προσθέτουν νέους χαρακτήρες, βασίλεια, ρούχα, έπιπλα και περισσότερες εκπλήξεις στην κοιλάδα σας", σημειώνει η Gameloft.

"Οι αγορές που απαιτούν moonstones θα παραμείνουν προαιρετικές, ισορροπημένες και θα ταιριάζουν με το επίπεδο ποιότητας που περιμένουν οι παίκτες. Οι παίκτες θα εξακολουθούν να μπορούν να συλλέγουν δωρεάν Moonstones μέσω Dream Snaps και Chests ή προαιρετικά να επιλέξουν να τα αγοράσουν".

Οι τιμές των διαφορετικών εκδόσεων υπάρχουν στην παρακάτων εικόνα και στο τέλος υπάρχει το expansion pass με τίτλο "A Rift in Time:, που θα αποκαλυφθεί την 1η Νοεμβρίου.



Τέλος, όλα τα μοναδικά cosmetic items που θα περιλαμβάνει η Gold Edition θα προσφερθούν ως δώρο σε αγοράσουν ένα Founder’s Pack εντός του παιχνιδιού πριν τις 4 Δεκεμβρίου, μαζί με 2.500 Moonstones. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*