Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορούλα: Σχεδόν όλα τα παιχνίδια Fallout με κάτω από 25 ευρώ!

*
Αν είστε fan του Fallout, αυτή η προσφορά σας ενδιαφέρει σίγουρα! Ένα νέο σχετικό bundle έκανε την εμφάνισή του στο Fanatical και προσφέρει επτά τίτλους της αγαπημένης σειράς στα 24,99 ευρώ. Κάποια από τα games, μάλιστα, είναι και playable σε συσκευές όπως το Steam Deck. To Fallout Bundle περιλαμβάνει τα Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3, Fallout New Vegas, Fallout 4 και Fallout 76 σε έκδοση για υπολογιστή, ενώ τα Fallout 3, Fallout 4 και Fallout New Vegas έρχονται και με όλα τα DLCs τους.

Με την αγορά του πακέτου θα λάβετε τα σχετικά Steam codes για να τα εξαργυρώσετε μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Valve. To μοναδικό παιχνίδι που λείπει από τη συλλογή είναι το Fallout: Brotherhood of Steel που κυκλοφόρησε το 2004 για τα PS2 και Xbox.


Μπορείτε να βρείτε την εξαιρετική αυτή προσφορά εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*