NOTICE: If you're receiving this message while scrolling Instagram, DO NOT CLICK on the link. It's a scam, an attempt to steal your Steam account. pic.twitter.com/tXdIu1Ltot
— Battlefield Bulletin (@BFBulletin) July 29, 2025
Αρκετά από αυτά τα ψεύτικα μηνύματα προωθούνται μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης (όπως Instagram ή X/Twitter) και συμπεριλαμβάνουν ψευδείς υποσχέσεις για “πρόσβαση σε beta” ή “δοκιμαστικό early access” μέσω Steam, ενώ μάλιστα χρησιμοποιούν γενικόλογα marketing μηνύματα και φράσεις-κλειδιά για να πείσουν τους ανυποψίαστους gamers. Η ασυνήθιστα μεγάλη διαρροή leaks και οι επίσημες δοκιμές που “τρέχει” η EA μέσω του προγράμματος Battlefield Labs, έχουν συμβάλει στην αυξημένη ψευδή δραστηριότητα, με αποτέλεσμα οι πραγματικές προσκλήσεις να μπερδεύονται με τις ψεύτικες.
Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι καμία επίσημη πρόσκληση για δοκιμαστική συμμετοχή (playtest) δεν θα έρθει μέσω DM, εξωτερικών links ή τυχαίων μηνυμάτων: οι νόμιμες προσκλήσεις γίνονται αποκλειστικά μέσα από το σύστημα ειδοποιήσεων του Steam και μόνο αφού έχετε ήδη αιτηθεί συμμετοχή μέσω του Battlefield Labs ή της ιστοσελίδας της EA. Οι ειδικοί συνιστούν να αγνοείτε και να διαγράφετε οποιοδήποτε τέτοιο μήνυμα, να μη δίνετε ποτέ τον κωδικό του Steam σε εξωτερικά sites, και να χρησιμοποιείτε επιπλέον μεθόδους ασφαλείας όπως το two-factor authentication.
Η συμβουλή των αρμόδιων: “Αποφύγετε να αλληλεπιδράσετε με παρόμοια links - ειδικά αν υπόσχονται επίσημη πρόσβαση που δεν ζητήσατε ποτέ. Προσέξτε διπλούς χαρακτήρες ή περίεργες διευθύνσεις που μοιάζουν με το Steam αλλά δεν είναι.”




Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity