Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσοχή σε νέα εφαρμογή του App Store που "παριστάνει" το Palworld

*
Πρόσφατα εμφανίστηκε στο App Store της Apple μια έκδοση του Palworld για φορητές συσευές, όμως προσοχή στο πορτοφόλι σας. Με μια πρώτη ματιά, με βάση τις εικόνες που δημοσίευσε το Eurogamer, το παιχνίδι δείχνει να σχετίζεται με την Pocketpair, δημιουργό του Palworld και χρησιμοποιούνται οι ίδιες εικόνες για την προώθησή του.

Όμως, η Pocketpair δηλώνει ότι δεν έχει καμία ανάμιξη και ως εκδότης εμφανίζεται η Oleksandra Kryccun. Επιπλέον, η Pocketpair προειδοποιεί τους χρήστες του App Store, προκειμένου να μην ξεγελαστούν, "χάνοντας" απλά τα λεφτά τους. Η εταιρεία έχει ήδη ενημερώσει την Apple και τη Google και συμπληρώνει ότι συμπληρώνει ότι τέτοιες εφαρμογές μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων των χρηστών, αλλά και σε διαδικτυακές απάτες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*