Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προστέθηκαν trials των The Lord of the Rings: Gollum και Baldur's Gate 3 για τους συνδρομητές PlayStation Plus Premium

*
Οι συνδρομητές του PlayStation Plus Premium έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το The Lord of the Rings: Gollum και το Baldur's Gate 3. Με το πρώτο έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν για μια ώρα, ενώ το δοκιμαστικό του δεύτερου έχει διάρκεια δύο ωρών. Προφανώς, στο διαστημα αυτό, θα μπορέσετε να πάρετε μια πολύ μικρή, ειδικά για το δεύτερο, γεύση από τα δύο παιχνίδια.

Το The Lord of the Rings: Gollum είναι ένα από τα παιχνίδια με τις χαμηλότερες βαθμολογίες της χρονιάς. Από την άλλη, το Baldur's Gate 3 έχει επαινεθεί από το κοινό και τους κριτικούς και μάλιστα αναμένεται να διεκδικήσει με αξιώσεις το GOTY στα The Game Awards 2023, όπου είναι υποψήφιο σε οκτώ κατηγορίες.


Σας θυμίζουμε ότι στον κατάλογο του PlayStation Plus Game Trials περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων το Hellboy Web of Wyrd και το Crisis Core Final Fantasy VII Reunion. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*