Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προστίθεται Πασχαλινό event στο Two Point Campus (video)

Στο Two Point Campus θα προστεθεί ένα νέο event που θα αποτελεί μέρος του Spring update.

Θα πάρετε μέρος σε ένα κυνήγι αυγών που θα πραγματοποιηθεί στην πανεπιστημιούπολη, όπου ο Wiggy Silverbottom έχει θάψει κάποια πολύτιμα αυγά Fitzpocket. Στο Egg & Silver Spoon Race, θα δείτε παίκτες να σκάβουν στο χώμα για να βρούνε τους θησαυρούς, όπου μετέπειτα θα μπορούν να πουληθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση της πανεπιστημιούπολης. Επίσης, στο Spring update προστίθεται μια στέκα με αυτιά λαγού καθώς και διάφορα πασχαλινά καλούδια όπως: σοκολατένιοι λαγοί, διακοσμητικά κοτόπουλα και ένα μεγάλο αυγό.


Η Two Point Studios εμπλουτίζει συνεχώς το περιεχόμενο του παιχνιδιού μετά από την κυκλοφορία του το περασμένο καλοκαίρι. Η πιο πρόσφατη προσθήκη είναι το School Spirits DLC που εισήγαγε νέους χαρακτήρες μαζί με κάποια courses. Πριν από αυτό, είχε κυκλοφορήσει το Space Academy DLC στο τέλος του 2022. Πέρα από τα παραπάνω DLCs, έχουν κυκλοφορήσει και κάποια δωρεάν updates με νέα challenges.

To Two Point Campus κυκλοφορεί για το Xbox Series X, Xbox Series S, PC (είναι διαθέσιμο στο Game Pass) όπως επίσης και για Switch, PlayStation 5 και PlayStation 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*