Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτα η κυκλοφορία στα καταστήματα, μετά στο PS Plus λέει ο Shuhei Yoshida (video)

Σε πρόσφατη ομιλία του στο GI Live: London, ο Shuhei Yoshida, επικεφαλής του τμήματος PlayStation Indies, αναφέρθηκε στην πολιτική της εταιρείας σχετικά με την προσθήκη νέων κυκλοφοριών στο PlayStation Plus.

"Το νέο PS Plus έχει tiers και ουσιαστικά είναι σαν το παλιό PS Plus, εξακολουθούμε να κυκλοφορούμε δύο ή τρία νέα παιχνίδια κάθε μήνα και ένα νέο επίπεδο, το Extra, έχει έναν κατάλογο με εκατοντάδες παιχνίδια για τους συνδρομητές. Για το Extra, η προσέγγισή μας [είναι], μας αρέσει να βοηθάμε τους εκδότες [με] τη διαχείριση του κύκλου ζωής. Διαχειριζόμουν τα first party [στο PlayStation], οπότε ξέρω ότι είναι όπως στις ταινίες — μια ταινία βγαίνει πρώτα στο cinema και μετά γίνεται διαθέσιμη μέσω pay per view ή μιας συνδρομητικής υπηρεσίας ή στη δημόσια τηλεόραση τηλεόραση, έτσι κάθε φορά δημιουργεί νέα έσοδα και προσεγγίζει ένα ευρύτερο κοινό".


"Με τον ίδιο τρόπο, πιστεύουμε στην premium κυκλοφορία ενός τίτλου κατά το λανσάρισμά του και μετά από ίσως έξι μήνες, τρεις μήνες ή τρία χρόνια, όταν οι πωλήσεις του παιχνιδιού μειωθούν, η συμπερίληψη σε αυτήν την υπηρεσία, το PS Plus Extra, μπορεί να βοηθήστε στην προώθηση αυτών των παιχνιδιών σε νέο, ευρύτερο κοινό. Μερικοί άνθρωποι μπορεί μην πρόλαβαν αυτά τα παιχνίδια όταν κυκλοφόρησαν και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ασχοληθούν με αυτά. Μπορούμε να βοηθήσουμε να αυξηθεί το ενδιαφέρον ενός ευρύτερου κοινού σχετικά με το franchise".

"Επομένως, ενθαρρύνουμε τους εκδότες να κάνουν χρήση αυτών των υπηρεσιών για τη διαχείριση του κύκλου ζωής κάθε τίτλου".

Αργότερα στην ομιλία του, ανέφερε ότι οι συνδρομητικές υπηρεσίες εξακολουθούν να είναι "είναι πειραματικές για τη [Sony] σε αυτό το σημείο", αλλά το Stray, το οποίο κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα και στα κατασήματα και στο PS Plus Extra, ήταν ένα καλό παράδειγμα επιτυχίας τόσο για την υπηρεσία, όσο και για τον τίτλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*