Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτα πλάνα από το Project Loki της Theorycraft Games (video)

Η Theorycraft Games, ένα studio που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 από πρώην ηγετικά στελέχη των Riot Games, Bungie και Blizzard Entertainment, αποκάλυψε τα πρώτα πλάνα από το παιχνίδι της, που προς το παρόν έχει την κωδική ονομασία, Project Loki.

Χαρακτηρίζεται ως ένα team-based player-versus-player game, που αποτελεί μίγμα hero shooter, δράσης και battle royale, με τη φιλοδοξία να γίνει ο επόμενος τίτλος που θα διεκδικήσει 10.000 ώρες από τον χρόνο σας.


Όσοι το έχουν δοκιμάσει το περιγράφουν ως το σημείο συνάντηση του League of Legends με το Apex Legends και το Super Smash Bros.

Το Project Loki βρίσκεται σε πρωταρχικό στάδιο ανάπτυξης και η Theorycraft Games προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος στο playtest που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 30 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*