Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτα σε PC θα κυκλοφορήσει το We Were Here Forever (trailer)

To cooperative adventure game We Were Here Forever θα λανσαριστεί για PC (Steam, Epic Games Store) στις 10 Μαϊου 2022, με τιμή €17,99. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης, Total Mayhem Games θα ακολουθήσουν ο αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One. Προκειμένου να προετοιμαστείτε με τον καλύτερο τρόπο για το σενάριο, η Total Mayhem Games κυκλοφόρησε το πρώτο από τα έξι επεισόδια μια σειρας video με τίτλο We Were Here Stories: Chronicles of Castle Rock, που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, μαζί με ένα νέο trailer για τον τίτλο.

Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, οι παίκτες του We Were Here Forever θα πρέπει να συνεργαστούν με σκοπό να εξερευνήσουν και να λύσουν γρίφους, σε μία μυστηριώδη περιπέτεια που θα τους φέρει στην Ανταρκτική.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*