Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προτάσεις για video games με βάση livestreams προβλέπει νέα πατέντα της Activision

*
H Activision θέλει να κάνει προτάσεις για παιχνίδια με βαση τα livestreams που παρακολουθείτε. Σύμφωνα με μια πατέντα της που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και έχει τίτλο "Systems and methods of dynamically modifying video game content based on non-video game content being concurrently experienced by a user", η εταιρεία επιθυμεί να συλλέγει δεδομένα σχετικά με το τι παρακολουθείτε και στη συνέχεια να σας κάνει προσωποποιημένες προτάασεις.

Με τον τρόπο αυτή, μια τυπική, παθητική παρακολούθηση περιεχομένου ίσως αποκτήσει νέο νόημα. Σε αυτές τις πληροφορίες θα μπορούσε να βασιστεί η ανάπτυξη ενός μελλοντικού παιχνιδιού ή η προσθήκη συγκεκριμένου περιεχομένου σε ένα ήδη υπάρχον.


Όπως σημειώνει η Activision, κάτι πολύ βασικό είναι να αποφασιστεί το ποια συστήματα θα συνεργαστούν μεταξύ τους και οι "κανόνες" για να συνδεθεί το περιεχόμενο ενός livestream με συγκεκριμένα παιχνίδια και τελικά να προκύψουν αυτές οι "δυναμικές" προτάσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*