Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες αναφορές insider για το Red Dead Redemption 3

*
Μπορεί το τελευταίο διάστημα να ακούμε συνεχώς νέα και φήμες για το GTA 6, αλλά αυτό δεν αφήνει εκτός πλαισίου και το Red Dead Redemption 3, το οποίο άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι. Σύμφωνα με αναφορές insider που έχει αποδειχτεί αξιόπιστος στα των κινηματογραφικών ταινιών και σειρών, η Rockstar Games έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει το επόμενο μέρος της δημοφιλούς σειράς. Στο σχετικό tweet του δεν αναφέρει κάτι παραπάνω, οπότε μπορεί να εικάσει κανείς πως απλά ξεκίνησε ο σχεδιασμός του παιχνιδιού και πως θα χρειαστούμε άλλα 6-7 χρόνια μέχρι να δούμε κάτι χειροπιαστό. Επίσης, με την Rockstar Games να έχει πέσει με τα μούτρα αυτή τη στιγμή στο GTA 6, η λογική λέει ότι θα αφοσιωθεί όλη της η ομάδα στο Red Dead Redemption 3 μετά την κυκλοφορία του. Πέραν αυτού του tweet, οι φήμες μέχρι σήμερα ανέφεραν πως το Red Dead Redemption 3 θα είναι prequel του Red Dead Redemption 2 και θα μας φέρνει στα γεγονότα ανάμεσα στα δύο games της σειράς που έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα ζήσουμε τα πρώτα χρόνια της συμμορίας του Van Der Linde. Να σημειώσουμε ακόμη ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε και το Red Dead Redemption για PS4 και Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*