Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες εικόνες και πληροφορίες για το Riven: New Discoveries from the Lost D’ni Empire, το remake του θρυλικού Riven

*
Το remake του θρυλικού Riven θα έχει τελικά τον τίτλο Riven: New Discoveries from the Lost D’ni Empire, όπως ανακοίνωσε η developer Cyan. Θα κυκλοφορήσει για PC (Steam, GOG), δίχως να έχει γίνει γνωστό το πότε.

"Δόξα τω Θεώ που επέστρεψες… Χρειάζομαι τη βοήθειά σου".


Με αυτά τα λόγια, ο Atrus σας ζητά να αναλάβετε μια επικίνδυνη αποστολή όπου η επιτυχία δεν είναι καθόλου σίγουρη. Θα ταξιδέψτε στο Riven, έναν μυστηριώδη τόπο γεμάτο νησιά στα πρόθυρα της κατάρρευσης, για να σώσετε τη γυναίκα του Atrus, την Catherine. Είναι αιχμάλωτη από τον Gehn, τον πατέρα του Atrus και τον αυτοαποκαλούμενο άρχοντα του Riven. Πρέπει να εξερευνήσετε το Riven, να λύσετε γρίφους για να αποκαλύψετε τα μυστήρια του, να βρείτε την Catherine και να αποδράσετε.



Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται ακόμα περισσότερη αφήγηση σε σύγκριση με τον original τίτλο και γραφικά που κόβουν την ανάσα, με ελευθερία κινήσεων σε ένα περιβάλλον 3D. Εννοείται ότι για ακόμα μία φορά, τα puzzles θα σας υποχρεώσουν να βάλετε το μυαλό σας να κάνει υπερωρίες.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*